Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
SmarthomeKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.

Smart home informatie

Wat is een smart home? Start met uw huis van de toekomst

13-06-24
Door: Krijn Ermerins

U heeft vast wel eens van de term "smart home" gehoord. Maar wat is een smart home? In dit artikel vertellen wij u alles over smart homes, wat u er mee kunt doen en hoe u het beste kunt starten.

Wat is domotica?

17-05-24
Door: Krijn Ermerins

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is een technologie die steeds populairder wordt. Maar wat betekent domotica precies? En wat kunt u er allemaal mee doen? In dit artikel leggen we uit wat domotica is, wat de betekenis van domotica is, welke systemen er zijn, en hoe u uw huis slimmer kunt maken. Ontdek de voordelen en de vele toepassingen van domotica!

Slimme koelkast maken: Doe het eenvoudig zelf met deze 4 sensoren

10-05-24

Bij het maken van een slimme koelkast heeft u meerdere mogelijkheden. Dankzij de producten van SmarthomeKoning tovert u uw bestaande koelkast eenvoudig om in een slimme koelkast voorzien van meldingen, temperatuur monitor en heeft u direct inzicht in het verbruik van uw koelkast. Hoe u dit doet? Dat leggen wij uit in dit artikel.

Zigbee vs. wifi

26-03-24

Zigbee en wifi zijn twee populaire communicatieprotocollen voor smarthome-apparaten. Beide protocollen hebben hun eigen sterke en zwakke punten, daarom is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften om te bepalen welk protocol het meest geschikt is voor uw smarthome.

Ontdek Tuya: Maak uw huis slimmer!

06-11-23

Misschien heeft u al eens gehoord over Tuya, maar vraagt u zich af wat het precies is. Tuya speelt een grote rol in de wereld van slimme apparaten en het Internet of Things (IoT), en heeft een belangrijke invloed op hoe wij vandaag de dag onze huizen slimmer maken.

Tuya is een platform dat slimme apparaten met elkaar verbindt, waardoor uw huis of kantoor slimmer en uw leven gemakkelijker wordt. 

In dit artikel leggen we uit wat Tuya is, hoe het werkt, en welke mogelijkheden het biedt. Ook vertellen we u meer over de Smart Life app, waarmee u toegang heeft tot al uw slimme apparatuur.

Smart Life - Een app om alles te bedienen

06-11-23

Wanneer u begint met het bouwen van uw smart home komt u al snel tot de conclusie dat er veel verschillende partijen zijn die smart home producten aanbieden.

Elke partij heeft zijn eigen lijn met producten en bijbehorende app. Voor u het weet heeft u 10+ apps op uw smartphone staan en bent u continu aan het schakelen tussen apps om de juiste apparaten aan te sturen. Ook wij liepen tegen dit probleem aan en besloten alle slimme apparaten te verzamelen in 1 app: Smart Life.

Met de Smart Life app heeft u toegang tot al uw slimme apparaten in één app. Zo laat u eenvoudig al uw apparaten samenwerken.

+3173-7041102
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur